nog snel iets kort
Door: Els Caers
Blijf op de hoogte en volg Els
22 Januari 2008 | Nederland, Noordwijk
Ik wilde er deze namiddag het volgende verhaal bij op zetten maar blijkbaar waren er werkzaamheden aan de site dus kon ik er niet op. Terwijl ik er wel tijd voor had genomen!
Daar ging mijn goede voornemen.
Morgen weet ik niet hoe het gaat lopen. Ik bak in de ochtend voor fien wakker is een cake voor oma want die is jarig morgen. Als die klaar is doe ik fien naar oma en daarna ga ik zwemmen in het bollenbad.
Daarna zal het vooral mijn huisje aan de kant doen zijn en eens grondig mijn ramen lappen als het weer het toelaat en anders binnen eens alles onder handen nemen.
Maar als ik tijd (en zin heb natuurlijk ;-) :-p )
dan ga ik zeker het vervolg van het verhaal van gisteren verder vertellen.
Vandaag ging alles goed! tot ik met fien in de hoofdstraat was en me eens omdraaide schoot er iets verkeerd in mijn knie. Dat heb ik in de namiddag nog wel moeten bekopen. Tegen de avond ging het beter en had rogier heerlijke pasta gemaakt. Nu zijn rogier en Suzan sporten en ligt fien heerlijk te slapen in haar bedje! zet er ook een leuke foto van fien op.
Misschien tot morgen, maar ik kan niks beloven.
Slaapwel en tot ....
22 Januari 2008 - 23:50
Lotte:
super schattige baby.... soooo cute!!!
see you,
greets,