Super maand Ferbuari - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu Super maand Ferbuari - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

Super maand Ferbuari

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

25 Februari 2008 | Nederland, Noordwijk

Hello people,

Wat een maand!! ik moet er precies nog van bekomen. allewel ze niet op alles super was mag ik toch niet helemaal klagen.
Fien heeft precies besloten om een lang dutje te doen en na lotte haar verhalen allemaal heb bijgelezen en bij sophie ook gaan kijken zijn op haar blog zal ik dan maar dringend de mijne bijwerken! Ben daar echt niet zo goed in als Lotte in amerika.
Nobody is perfect hé!!

Mijn feest weekend 8 - 9 en 10 februari was super leuk.
8 februari is de broer van Rogier getrouwd. Maarten en Hester en dat zijn super lieve mensen ook en ik mocht ook komen. Ik heb mij ook de hele dag met Fien bezig gehouden. Ik week geen meter van haar wagen en zijde.
De trouw was een beetje anders als de trouws die ik al heb meegemaakt. (al zijn dat er niet veel maar ik heb nog goede herinneringen aan die van nonkie en anja)
Was leuk om dit ook in Nederland te mogen meemaken. Hester is ook zwanger en zou moeten bevallen rond dezelfde tijd dat Fien 1 jaar zal worden. Leuk he.

In de voormiddag kwamen de ouders van Suzanne nog even langs en ik maakte appelcake voor mijn verjaardag! kreeg mijn broertje over de vloer dus!! suzanne's mama was hier nog nooit geweest terwijl het hier naar vers gebak rook!! heerlijk vond ze dat! al was hij nog niet koud als ze vertrokken.

Maar eerst ff naar fien gaan kijken. Ik hoor wat geluid door de babyfoon al hoor ik ze nog niet echt. Ze heeft toch bijna 2u geslapen wat voor Fien zeer lang is bij mij.

Fien is wakker. Ik ga nog even verder doen aan dit verhaal want anders gaat het er wee rniet van komen. Fien zit nu heerlijk in haar kinderstoel en kan alles zien en is lief aan het spelen dus heb ik nog even maar ook weer niet te lang want het is hier heerlijk weer en ik wil met fien nog gaan wandelen. en ik heb hier ook in huis nog wel wat werk maar als ik 20min door doe heb ik alles gestofzuigt.

Waar was ik gebleven?
Hester en maarten trouwde om 16u en wij verzammelde met familie in het huis van Hester en maarten om 15u en gingen van daaruit verder. Fien daar nog even de fles gegeven voor we vertrokken. Iedereen was mooi uitgedost zelfs ik en fien. Hester en Maarten zagen er ook prachtig uit. Ik heb spijtig geen foto's dat komt nog wel hoop ik.
Na de trouw op het gemeentehuis waren we allemaal uitgenodigd op een drink bij Maarten en Hester thuis. De hapjes waren speciaal en zeer lekker, net als de bruidstaart die super lekker was en ik heb voor de eerste keer in mijn leven echte champagne gedronken!! Dankjewel Maarten en Hester voor de uitnodiging.

Tegen 18.30 werd Fien een beetje Zeurig en ben ik naar huis gewandeld met haar.
Ze heeft hier dan nog op de bank super lief zitten brabbelen naar mij en was de hele dag eigenlijk super lief en braaf geweest!!
Zo schattig, er is van ons 2 op de trouw denk ik een hele mooie foto genomen.
Ben eens benieuwd.

ik heb Fien haar avond fles nog gegeven en haar in bed gestoken en ze is als een blok in slaapgevallen.
Ik heb dan nog een pizza gegeten want ik had die dag nog niet veel gegeten op wat ontbijt en wat hapjes op het feest na.
Naar film gekeken tot Rogier en Suzanne thuis kwamen na 12u s'nachts en al zingend bij mij binnen kwamen voor mijn verjaardag. super lief met een klein kadotje. Schatten dat het zijn.

9 Februari ----> B-Day -- 23 al

Het was een Super leuke dag. Na duizend en 1 dingen nog in orde te maken mocht ik gaan ontbijten bij Suzanne, Rogier en Fien. Suzanne was er Super vroeg (voor har doen dan op zaterdag) voor opgestaan en naar de bakker en beenhouwer geweest voor vers brood en vlees. Had ook fruitsap geperst en zo. Ik kreeg een paar sokken van 'liefde is ...', een wekkerradio en een kado te goed bon met een goede bijdragen voor mijn cursussen die ik ga doen. super lief!!! Ik zit hier echt super goed!! De dag stond helemaal in het teken van mij. HEERLIJK!! Als we klaar waren wilde ik de taart gaan halen maar daar waren ons mama en co al!! Suzanne is ze dan maar gaan halen!! De Schat!!
Iets later waren ook zus en rob daar.
Wat een vol huisje. super leuk. Had ook lekkere soep gemaakt want er zou een hele boel bezoek zijn met de middag en ik kan geen warm eten maken voor heel die bende maar wel super lekkere tomaten soep!!
terwijl mama en co naar de winkel gingen voor brood en beleg ging ik Stefanie en sophie van de bus halen!!
Super dat ze met de trein gekomen waren. Dankjewel dames!! vond het super leuk!! kom zeker nog eens een weekendje af! Gaan we zeker een dagje naar amsterdam om het onveilig te maken.
in de namiddag zat mijn huisje echt wel stampvol en ik heb daar dan ook enorm van genoten! Was super leuk. Mama en co gingen naar het strand en ik deed sophie en stefanie weer naar de bus want die wilde nog wat gaan winkelen in Leiden!! Geef ze eens ongelijk.

Als ik terug kwam was het volgende bezoek al daar. Ron de dirigent van het koor kwam ook even langs. Kei lief!! Dankjewel. Als hij de deur uit was heb ik eerst eens opgeruimt en zo door mijn huis en voor ik het wist stonden ook hanneke en marijke voor de deur.
Na een tijdje kwamen mama en co weer terug van het strand en zat mijn mini villa weer helemaal vol en toen stond sander met zijn zus voor de deur.
Oei, nog een stoel uit de tuin gaan zoeken om iedereen te zetten.

Ik hoop dat iedereen het een beetje leuk vond en het gebak lekker vond!! Dat het ook gezellig was.

tegen 17u gingen marijke en hanneke en sander door en tegen 18u vertrokken ook mama en co en zus en rob naar huis!!

DANKJEWEL om allemaal te komen!! hoop dat het wat leuk was.

ALLE die er bij waren!! DANKJEWEL, Hoop dat het Leuk was.
Iedereen die er niet was heeft pech want die heeft heerlijk gebak en soep gemist en zeer aangenaam gezelschap maar een super feestje gemist!!

s'avonds heb ik alles opgeruimt en mocht ik nog gaan eten bij Suzanne en Rogier en hadden ze oma uitgenodigd.
Rogier had vis gemaakt en super lekker.
Het zijn schatten van mensen!! Ze hebben mij een Super leuke verjaardag bezorgd.
Tegen 22u ging ik naar mijn huisje en ging ik op tijd slapen.

Had wel geen verjaardags kaarten in de bus wat ik wel wat spijtig vond maar tja, je kan niet alles hebben in het leven!!

Op Zondag 10 februari kwamen normaal nonkie en co maar was er iets tussen gekomen en zouden ze een weekje later komen maar ik wilde het weekend erop naar huis komen maar daar had ik zo een mouw aan gepast.
Dus het was trouwens dat hele weekend super goed weer en super zonnig net zoals vorig weekend en vandaag!!
Ik wild enaar het strand maar ben van miserie terug gedraaid omdat het zo druk was!! kon daar toen niet tegen.
Dan maar lekker lezen op de bank en tv kijken.

De week ernaa verliep vlot en op vrijdag waren suzanne en rogier thuis dus ik kon voreg weg en ik had de avond ervoor nog lang gebabysit voor valentijn.
Buiten mijn bus weer verkeerd te hebben gezien een uur vertraging maar voor de rest nergens problemen!

Bijna thuis valt ons mama uit de lucht dat ik naar huis kwam.Maar bijna naar huis gewandeld staat er een gekende auto te wachten op mij al zal het wel zijn omdat ik mijn helpende handen had aangeboden waar ze waarschijnlijk wel blij mee was.
In de namiddag geholpen bij ons mama.
Dan naar huis. FF lezen en dan snel naar de rozendaal om naar borsbeek te rijden voor de jongerenkorenavond.
Na veel misverstanden en miscommunicatie's eindelijk vertrokken en een leuke avond gehad. Heb al wel leuke jongernkorenavonden gehad maar kom.
Nadien nog op cafe geweest en onozel gedaan. Op zaterdag 1000 en 1 dingen gedaan op te korte tijd en tegen 18u naar de mis gevlogen (letterlijk) als ik een weekendje thuis ben is 48u in een dag super handig hoor. Dan ff repeteren en dan vlieg weer naar de heistraat waar ik zou babysitten. Mijn broertje was al daar met mijn spullen en zou voor eten zorgen want ik had nog niet gegeten.
Om 22u moesten die 2 bengels wel gaan slapen anders konden ze er op zondag niet uit om te gaan muurklimmen.
Op tijd vertrokken maar wel Vanalles vergeten. Zo als mijn kadotje, mijn taartjes, amusement voor de jongens voor in de auto.

Maar we hebben het allemaal overleefd hoor.
onze Sieben doet dat super goed op zo'ne muur klimmen, soms nog wat onwennig maar toch ben ik trots op mijn oudste neefje.

Daarna doorgereden naar noordwijk aan zee. hier aangekomen zijn we eerst iets gaan zoeken om te eten en lekker gegeten. daarna voor de kleinste een ijsje en even door de te drukke winkelstraat en daarna eens gaan kijken naar mijn huisje wat ze allemaal wel leuk vonden. Dan verder naar het strand waar het heerlijk weer was en onze Sieben en Joppe super geravot hebben met onze jo en ze het alle 3 even leuk vonden tot onze joppe besloot om met zijn schoenen door een poel water te lopen en anja en nonkie wel wat boos waren en onze joppe niet begreep waarom.
Daarna nog iets drinken in de duinen, uit de wind en in de zon!!! Heerlijk!!
Hopelijk komen ze nog eens terug maar dan langer!! ik heb leuke adresjes!!

voor de rest van de week is het rustig geweest.
De afgelopen weken heb ik wel een hele boel problemen gehad met de bank en mijn bankkaart die geblokkeerd was voor de veiligheid omdat mijn gegevens gekopieerd waren aan een bankautomaat in Leiden. eindelijk was het vorige week opgelost. En ik kon me eindelijk inschrijven voor mijn cursus Engels.
Nu nog een dagje op 2,3 wachten op het pakket met alles erin.

Ik sta te poppelen om eraan te beginnen.
Dit weekend niet vele bijzonders!! heb mijn huisje eens onderhanden genomen. Afwas gedaan, gestofzuigd, keuken proper gemaakt, vloer gedwijld en mijn badkamer eens grondig onder handen genomen!!
ik was voldaan als ik klaar was al was het volhouden van het poetsen toch moeilijker!! thuis kreeg ik altijd een zetje als ik nier voor't deed!! al hielp dat soms ook niet!! Ik heb als ik eerlijk moet zijn een 'broertje dood aan poetsen!!' Maar ik krijg soms echt zo van die poets aanvallen!!
Erg he!!

zondag had ik een baal dagje!! had eigelijk nood aan gezelschap maar eens iemand anders dan suzanne en rogier al heb ik die wel super graag hoor!!!
dus bezoek is vanaf nu zeker welkom of bel eens! Vind het nog zo leuk om eens iemand uit belgie te horen.

Met pasen kom ik allezins naar Belgie want suzanne en rogier gaan op wintsport.

Nu is het weer maandag en heerlijkweer.

ik ga stoppen en hier in huis verder doen en wat aandacht aan fien geven.
Ik heb nieuwe mooie fot's op mijn space gezet. Fien die fruitpap eet en zo. super grappig!!
Dus laat je horen, laat je eens zien in noordwijk!! je zal er weg van zijn en wordt nog lekker verwend ook nog door fien en mij!! je gaat vrolijk terug want als je fien ziet kan je niks anders dan vrolijk zijn.

DUS laat je horen en zien! via mail, sms, telefoon of gewoon in levende lijven!! Verras me eens!!

voor wie het nog niet zou weten of al vergeten is .

het adres :
Els Caers
De Ruyterstraat 34
2202 KL Noordwijk zh
Nederland

Heel veel liefs en groetjes vanaan de zonnige Hollandse kust

Els

• 25 Februari 2008 - 19:18

Lotte:

amai amai, wat een verhaal! Ik moet me soms ook erg forceren om mijn site te schrijven maar ja... ik doe het voor later.. gaat leuk zijn als ik dit allemaal opnieuw kan lezen, hihi... mijn 1.5 jaar in the USA, hihi
    ik ben dus weer up to date met jou, je hebt inderdaad veel gedaan in de maand Februari, hihi
    okido, ik ga eten maken voor mijn pagadders hier,
    kiss,
    Lotte