Mijn super week - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu Mijn super week - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

Mijn super week

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

05 November 2007 | Nederland, Noordwijk

Nu heeft het weer meer dan een week geduurt voor ik hier weer iets heb kunnen schrijven!!! Help!! Ik had echt geen tijd. Fien slorpte mij deze week helemaal op maaar ook het in orde maken van papieren en zodat ik veel op pad was met fien. 3 keer heb ik naar het gemeentehuis moeten wandelen voor alle papieren in orde waren!! Dat is een wandeling van een goed uur. Maar ik ben officieel ingeschreven in Noordwijk en wordt normaal niet uitgeschreven in België.
Nu nog zo'n sofi nr aanvragen.
Maar ik had best een enorme leuke week. Neen, ik heb echt een super goede week gehad. Het kon echt niet beter.
Vorige week zaterdag op mijn duizende gemak door de duinen naar Katwijk gefietst. Echt enorm leuk. Gaat wel veel op en neer maar daar is mee te leven.
Katwijk is enorm leuk. Nog leukere winkeltjes dan in Noordwijk en ook zo'n klein gezellig stadje aan zee!! Heerlijk, Ga er Vanaf nu ook veel meer naar toe rijden. Is ook goed voor mijn gezondheid. De kilo's beginnen er stilletjes af te gaan. Meer verwacht ik niet! Als ze er maar af blijven.
Zaterdag avond heb ik gebabysit op Fien die zicht weer voorbeeldig gedraagde.

Vorige week zondag heb ik niet veel gedaan. Ik ben wel op tijd moeten opstaan. Er was s'morgens een viering met het jongerenkoor in sassenheim.
Vergeet het heerlijke uitslapen en luieren op Zondag. Maar ik heb dan s'middags heerlijk gekookt en in mijn zetel gaan zitten. Hier en daar heb ik nog opgeruimt en eens gaan wandelen naar het strand.

Maandag was het eens voor een keer een vrije dag en ik liep een beetje verloren. Ik haalde fien uit haar bed, klede haar aan en gaf haar de fles en bracht haar naar Oma. Daar heb ik nog een kop koffie gedronken en ben ik tegen 11u door gegaan want ik had nog een heel lijstje af te werken. Thuis gekomen heb ik eerst gegeten en me dan enorm snel gespoeid naar het gemeentehuis om een papier te gaan halen. Naar de winkel geweest.
Daarna heb ik thuis voor een sofinummer gebeld. Dan heb ik nog eens een waske ingestoken en het afwas machien uitgeladen en terug ingeladen.
Ondertussen heb ik bij mij de afwas gedaan en allerlei kleine dingen gedaan zoals alle overbodige servies uit de kast gehaald en in een doos gestoken. Ook heb ik de kast onder de trap opgeruimt want daar lag zoveel dat ik niet gebruikte en ik allemaal maar in de doos heb gestoken in papier.
S'avonds heb ik eten gemaakt en naar het Koor geweest.
Na het koor heb ik dan gegeten want ik had het weer verkeerd ingeschat.
Weer te laat gegeten en te laat in mijn beddeke.

Dinsdag was het dus werkendag. Dinsdag is ook baddag voor Fien en ik heb dan eerst beneden alles opgeruimt en de afwasmachiene opgeruimt en ingeladen en alles klaar gemaakt voor het bad van Fien. Kleren uit gezocht voor fien en ik vind dat soms wel moeilijk maar s'avonds blijkt steeds dat ik dat wel goed doe want dan vinden ze het heel leuk wat ze aanheeft.
maar ik moest nog wat was doen, stofzuigen en naar de winkel.
Ik had alles klaar toen ik met fien eens en flinke wandeling ben gaan doen. Heerlijk!!
s'avonds kookte Rogier en ben ik aan de tafel aangeschoven en heerlijk gegeten.
Nog wat Tv gekeken en dan op tijd in mijn bed.

woensdagdag was het restjes dag. Was uitsorteren en strijken wat en moest gestreken worden. Ik moest langs het postkantoor, de Hema, de telefoonwinkel, de supermarkt en het gemeentehuis. in de hema was het fotoboekje nog niet binnen en in de telefoonwinkel hebben ze me eindelijk verlost van die vreselijke liedjes.
In het gemeentehuis bleek ik een verkeerde kopie bij te hebben dus zou ik op donderdag nog eens terug moeten komen.
Had nog niet genoeg te doen of wat?
In de namiddag heb ik Fien mee genomen naar het Zomerhuis en alles daar opgeruimt en fien maar rondkijken om te zien waar ze ergens beland was.
s'avonds heb ik naar Anja gebeld want die zouden op donderdag komen maar Sieben was ziek en ze komen volgend weekend. Daarna eten gemaakt en hebben we op ons gemak gegeten.
Op tijd in mijn bed want donderdag werd ook weer een drukke dag.

Ik schrijf straks verder!! Moet eerst boven gaan stofzuigen!!

• 05 November 2007 - 15:52

Lotte:

hallo daar,
    jij hebt het ginder blijkbaar ook super druk, net zoals hier, hihi... wat is het 'zomerhuis?', is dat het huis waar jij woont of niet? staat dat in de tuin of ietsje verderop? hihi
    Hier worden er weer plannen gemaakt maar ja, is niet zeker dat ze uitkomen... we gaan misschien verhuizen volgend jaar in Augustus naar Cancun in Mexico voor een jaar ofzo, ik zou het allesinds wel super vinden maar ja.. we zien wel...
    take care and see you,
    kiss,
    Lotte

• 05 November 2007 - 20:03

Sofie:

hihi, een Sofi nummer...
    Dan zal je me zeker niet snel vergeten!
    Dikke kus
    En tot op msn....