weeral iets vergeten - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu weeral iets vergeten - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

weeral iets vergeten

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

25 Oktober 2007 | Nederland, Noordwijk

jajaja, ik bedacht me net dat ik dit nog niet vertelt had maar wel belangrijke informatie is.
Ik ben van 20 december thuis tot het weekend na nieuwjaar. spijtig genoeg niet alleen om te feesten maar om te revalideren.
Vrijdag 21 December wordt ik geopereerd aan mijn buitenste meniscus en ik kijk er niet bepaald naar uit! Ik ging dan liever naar clouseau kijken. Maar ja, zo is het nu eenmaal.
Dus als je mij rond kerstmis nodig heb verlang dan niet van mij om overal op tijd te zijn, ik doe mijn best maar zal nog wel vrij invalide zijn en met krukken lopen.
Maar ik ben thuis en je mag me altijd uitnodigen voor feestje of zo.
Dus dit weet je nu ook weer.

groetjes

• 05 November 2007 - 13:55

Zusje:

hoi zus, alles goed daar, khoor maar weinig van jou, en je blog is weer niet up to date, groetjes Leentje

Els

Vanaf Spetember ga ik als Au pair weer aan de slag als au pair in Nederland. Namelijk in Noordwijk aan zee. Ik zal daar voor baby Fien zorgen die dan een maand oud zal zijn. Hoop dat jullie mijn verhalen blijven volgen