VEEEEELLLL TTTEEEE LANG gelden!! sorry
Door: Els Caers
Blijf op de hoogte en volg Els
17 Oktober 2007 | Nederland, Noordwijk
Sofie, speciaal voor jou zet ik er wat bij op!! Niet alles, enkel wat ik de afgelopen dagen heb gedaan en als ik eens tijd heb een van dezer dagen dan zet ik er een pak meer op want ik heb wat achterstand in te halen.
Dus ik zal maar beginnen met wat ik afgelopen weekend heeft gedaan.
Zaterdag op mijn duizende gemak opgestaan en gedoucht want het was weekend en ik had eigenlijk alle tijd.
Het was heerlijk weer en ik had mijn rok en ballerina's aan gedaan samen met mijn nieuwe trui die ik samen met suzan had gekocht in de c&a in Amsterdam en waar ik best wel goed mee sta.
Ik zag er geweldig uit naar het schijnt. Dat is toch wat Angela me vertelde.
We hadden na de middag cd opname met het koor barth - westenwind waar ik bij ben hier en waar die leuke jongens bij zitten en ook andere toffe en vriendelijke mensen bij zitten.
De cd opname ging vlot en klonk best goed, ben benieuwd naar het resultaat.
Daarna zou ik met Suzan en Rogier mee naar leiden gaan maar ik ben met de bus geweest omdat zij nog niet klaar waren thuis met klussen.
Ik ben eerst door de winkel straat gewandeld en daarna heb ik me nog een uur in de 'bagels en beans' gezet met de flair. Heerlijke Bagels hebben ze daar en het is er overal zo gezellig en de koffie is er ook heerlijk.
In Amsterdam kwam ik er 3 tegen en in Leiden ook 2!! Ik begin van Nederland te houden en ik weet niet of ik ooit nog terug wil naar dat belgelandje van mij!!
Net zoals thomas zei heb ik het hier in Nederland enorm naar mijn zin.
Tegen 19u zaterdag avond ging ik in mijn eentje naar 'ALLES IS LIEFDE' kijken!! heerlijk. Ik was in mijn eentje in het midden van een lege rij gaan zitten. Plots komt er een hollander de stoel naast mij zitten. Nooit mee gemaakt dat in belgie echt iemand de stoel naast mij kwam zitten terwijl de rij voor de rest nog helemaal leeg was. Iemand die direct een gesprek begon, de nederlanders blijven mij fasineren.
LIES, Alles is liefde is echt een film om te kijken op onze "Girls film avonden"!! Echt een heerlijke film alla love actually!!
En als de film echt uit was belde net Suzan dat ze naar huis zouden gaan en of ik meer ging naar Noordwijk.
Tuurlijk ging ik mee, inmijn eentje s'nachts in Leiden vind ik maar niks maar ik wil mijn Bezoek!! ALS het ooit eens komt zeker Leiden en Amsterdam laten zien. Deze laatste stad heb ik echt al voor een groot stuk ontdekt.
Zondag heb ik op mijn gemak opgestaan en voor mezelf eten gemaakt.
Ik heb een kookpotje naar de haaien gekookt want blijkbaar was het handvat aan het smelten! Met gevolg, mijn huisje heeft nog een hele week gestonken.
Iemand een tip om de geur weg te krijgen? heb al geprobeert met kruidnagel in appelsin en op het vuur maar de geur komt steeds terug.
Veel heb ik niet meer gedaan op zondag. mijn huisje een beetje opgeruimt en hier en daar wat meubilair verhuist.
De boekenkast de juiste en nuttigste plaats gegeven beneden naast de bank.
ik ben op tijd gaan slapen want maandag was ik weer van de partij.
Maandag die was om voor we het wisten. Suzan had in de voormiddag bezoek van enkele collega's
Hier ga ik het bij laten.
Rogier is thuis en ik ga naar mijn huisje.
ik doe sebiet verder of anders later maar dna heb je dit al toch gehad.
Liefs en groetjes uit Noordwijk
17 Oktober 2007 - 20:49
Sofie:
Joepieeeeee, eindelijk wat leesvoer!
Dank u Els! -
18 Oktober 2007 - 00:22
Lotte:
ik vroeg me ook al af waar je bleef...Jaja, weg zijn van huis is iets, USA spreekt me hier ook erg aan en ik denk dat het inderdaad ook moeilijk gaat zijn om ooit terug naar Belgie te verhuizen maar we zien wel, hihi, je weet maar nooit...
greets,
Lotte