Zondag 16 september - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu Zondag 16 september - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

Zondag 16 september

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

16 September 2007 | Nederland, Noordwijk

Hallo allemaal,

JAJA, vandaag ben ik een pak sneller dan gisteren! Ik probeer te vermijden dat ik volgende week weer zo'n enorm verhaal moet schrijven als gisteren.

Gisteren was het solex en tademrace in voorhout. een dorpje verderop. En het koor waar ik in Noordwijk ben bij gegaan deed mee met 2 tandems en ik had beloofd om te komen supporteren!! Dat is het minst wat je kan doen he!
In de namiddag heb ik een vruchtvolle vergadering gehad met 3 jongens over de nieuwsbrief van dat koor. Ik leer overal een beetje bij over koren!!

Hier is het gebruikelijk dat iedereen 1 taak op zich neemt. Zo hebben ze allerlei comitie's die elk een ander ding doen. Zo heb je de feestcomitie die alles organiseren van activiteiten buiten het koor, de nico wat de nieuwsbrief groep is die zorgt dat er elke maand een nieuwe nieuws brief is, zo ook de weekend comitie die elk jaar een weekendje in mekaar steken en nog een tekstgroep comitie die de misblaadjes maken samen met de priester. Ik ben 1 groepje vergeten maar daar zal ik snel wel weer opkomen.

Gisterenavond was het natuurlijk super leuk!! We hebben allerlei premie's gewonnen. Daarna ook nog eens naar de kermis die groter bleek dan ik verwacht had. Niet mis voor zo'n kleine dorpje.
Het zijn ook hier hele leuke, vriendelijke en plezante mensen die in het koor zitten en ze willen mij volgend jaar ook op die tandem zetten want ze zijn niet van plan om me nog te laten gaan heb ik zo de indruk!!
Hanneke zei gisteren al dat ze mij niet gemakkelijk zullen laten gaan en ik heb nog niet begrepen voor wat.
Ik was op tijd thuis want mijn knie begon toch weer een beetje te trekken.
Stonden hier plots ook heerlijke pannenkoeken op mij te wachten!! Daar ga ik straks heelrijk van smullen.

Vandaag heb ik niet zo veel gedaan maar de weinige dingen die ik gedaan heb zijn van enorm nut.
Heb deze morgen nog eens alles opgeruimt en gestofzuigt. Het opruimen is zo veel niet! ruim elke dag meerdere keren op maar het stofzuigen was nodig en vooral onder mijn bed wat ik de vorige keren was vergeten maar waar van de week wel grote stofvlokken onder lagen.
Ook de afwas gedaan want daar was ik gisteren niet toe gekomen.
Toen heb ik me maar gedouchte want van al dat werken word je wel terug vuil hoor.
Toen was het tijd om te zitten en te eten en ik heb me eens getrakteerd op een zacht gekookt eitje, fruitsap, bruin brood dat werd omgetoverd tot kleine soldaatjes voor in mijn eitje en yogurt met aarbei. Uitgebreid gegeten en alles weer opgeruimt en afgewassen.
Deze namiddagheb ik dan op mijn gemak verse tomaten groentensoep gemaakt en ze is Heerlijk!! Van die heerlijke kookgenen die ik heb gekregen van ons mama en moema maak ik dan maar al te graag gebruik van!!!
Ik heb de helft bij Suzan en Rogier gezet! Zij vinden verse soep ook heerlijk en dat is dan voor die lekkere pannenkoeken die ik straks ga opeten.
Maar ze weten mijn soepen al wel te aprecieren. Meer dan ik verwacht had en dat is altijd super leuk.
Zo meteen ga ik nog eens naar de winkel en de winkelstraat want die is hier inderdaad ook op zondag open! Super handig natuurlijk.
En dat is het hele jaar door. Toch leuk als je bezoek krijgt op een zondag en je hebt niks in huis. Maar nu ben ik wel verder. Want ik probeer dit verhaal al af te werken sinds vanmiddag!!

Laat van je horen, doet me altijd heel veel plezier!!

Groetjes uit het zonnige Noordwijk aan zee

• 17 September 2007 - 01:07

Lotte:

amai amai, jij kookt daar nogal, goed van je!! Ik eet hier ondertussen wel Organic tomatesoup... is ook lekker maar juist gemaakt is veel lekkerder waarschijnlijk...
    leuk dat je ook zoveel dingen doet buiten je werk!!! dat maakt het leuk
    tot in het volgende bericht,
    greets,
    Lotte

• 14 Oktober 2007 - 22:10

Sofie:

Waar blijft de lees voer?