LENTE!!! - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu LENTE!!! - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

LENTE!!!

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

14 April 2008 | Nederland, Noordwijk

Ik wilde vandaag mijn blog bijwerken (of eingelijk gisteren al) maar het is hier zo'n lekker weertje dat ik het nog even uitstel tot het weer echt minder is dat ik mijn blog bijwerk maar ik ga het deze week nog proberen te doen.

vorige week lukte het mij echt niet want ik heb het de hele week en weekend super druk gehad en natuurlijk ook een hele boel van het mooie weer genoten want het is hier al een hele week heerlijk weer.

Dus ik ga in de zon zitten met fien (uit de zon hoor) met zicht op het strand en zee en uit de wind!! Heerlijk toch?

Tot later

groetjes uit Noordwijk.

Els

• 15 April 2008 - 17:01

Lotte:

ik ken nog mensen die genieten om buiten te zijn.. hier was het gisteren 20 graden en vandaag 24 graden dus super!! Ik ga dus ook naar buiten met the kids... lekker naar de speeltuin!! zodat ze savonds goed moe zijn, hihi
    greets,
    Lotte
    p.s. don't forget sunscreen

Els

Vanaf Spetember ga ik als Au pair weer aan de slag als au pair in Nederland. Namelijk in Noordwijk aan zee. Ik zal daar voor baby Fien zorgen die dan een maand oud zal zijn. Hoop dat jullie mijn verhalen blijven volgen