Belgische vakantie - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu Belgische vakantie - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

Belgische vakantie

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

07 April 2008 | Nederland, Noordwijk

Jajaja, het is Weeer maandag en de paasvakantie is in België voorbij!!
Het weer viel in België echt weer niet meer! Geen lente weer.
Maar ik ga eerst mijn verhaal verder vertellen van de afgelopen 3 weken want er is weeral zoveel gebeurt.
De terugreis naar België viel heel goed mee! Had in Noordwijk al wel mijn bus gemist omdat Rogier zo laat thuis kwam maar had nog een kans maar dan zou het echt wel vliegen zijn in Leiden waar ik echt niet bepaald zin in had dus ik zag mijn hele trein reis al een uur vertraging oplopen en zeker toen ik zag dat er een vrouw achter het stuur van de bus zat!! Kon ik nu nooit eens geluk hebben als ik terug naar Geel reisde?
Maar wonder boven wonder waren we zelfs 8minuten te vroeg aan het station!! JIPIE!! Snel een kaartje kopen en nog iets voor op de trein en toen ik op het perron stond en alles goed had weg gestopt kwam de trein al aanrijden! Wat een timing!!
In Den Haag overstappen en 6 minuten wachten.
Alles verliep vlot en ik kwam op tijd aan in Geel. Geen taxi richting huis maar wel een escorte van broer en zus.
Palmenmarkt was al wel gedaan maar ik was nog eens thuis.

Ik kijk net nog eens richting box waar Fien zat te spelen maar het werd plots zo stil als ik net zie dat ze heel lief ligt te slapen.
Ik ga haar terug wakker maken, eens naar haar pamper piepen (want ik verdenk haar ervan een hele vieze broek gemaakt te hebben) en dan de fles te geven en in haar bedje te slapen leggen.
tot zo!

Klaar! Ze was niet bepaald blij dat ik haar wakker maakte maar ze moest nog even een flesje en ze had inderdaad een vieze broek.
Nu ligt ze boven lekker warm in haar eigen bedje.
De fles geven aan Fien is ondertussen ook een heuse veldslag geworden maar kom.

Maar ik ga verder met mijn vorige verhaal.
Op woensdag ging ik mee even helpen bij ons mama en voor de rest heb ik die dag ook niet zoveel gedaan. S'avonds gaan zwemmen, wat bij ons mama gezetten en dan even mijn zak gaan veranderen thuis en dan de bus naar ons moema genomen.
Door palmenmarkt is de bus niet via de werft gepasseerd. Eeen uur langer wachten dan en geen bezoek aan tinneke en Co meer.
Dan maar even naar het Ziekenhuis wandelen om zeker maar de bus te hebben en toen kwam ons moema aanwandelen.
Die was natuurlijk weer heel blij om mij nog eens te zien.
Eer we thuis waren was het al 22u voorbij. Nog even tv kijken en dan gingen we slapen. Weer heerlijk geslapen bij ons moema en ons moema ging om 6u zwemmen en ik bleef daar en tegen 10u ben ik toch wakker geworden en heb ik de dag allemaals bijgelezen en was ik tegen 12u weer helemaal op de hoogte van alle roddels in Vlaanderen.
Me aangekleed en even een s gaan kijken bij tinneke en co. Daar was enkel Co (stefanie dus) Daar even geweest en dan iets gezocht om te eten en wat dvd gekeken.

Tegen 14u was ons moema weer thuis en hebben we nog naar de dvd verder gekeken. Tegen 18u heb ik de bus weer naar huis genomen omdat ik s'avonds had afgesproken met liesbeth en liesje om liesje haar verjaardag te vieren en ook het vieren dat Liesbeth een vast contract had gehad.
Liesje ging tegen 10u naar huis en ik en liesbeth bleven nog even hangen.
Was weer fijn om ze te zien. Ook leuk om te horen welke weetjes ze hebben over onze oude klasgenoten.

Tegen 23.30u ben ik met liesbeth toch verder gegaan.

Op vrijdag ben ik weer mee gaan helpen bij ons mama omdat ze een hele groep mensen over de vloer kreeg en alle hulp best kon gebruiken.
Onze jo was ook komen helpen maar die muisde er op tijd vandoor als het pas echt druk werd.
Tegen 16u waren we tthuis en ging ons mama werken op het zwembad en zou ik s'avonds eten maken. Nog even snel naar winkel voor de laatste dingen en dan naar huis om aan het eten te beginnen.
Eerst lekkere soep gemaakt en dan witloof met hesp en kaassaus gemaakt.
Ons leen was ziek dus die was heel blij met de soep.
De afwas was voor onze jo en ik bracht soep en een boterham naar ons mama want anders had die weer niks gegeten.
Daarna snel naar de kerk want het was generale repetitie voor de Paaswake.
Als die achter de rug was zijn we nog ene gaan pakken en zijn we op tijd naar huis gegaan.

Op Zaterdag was ik weer op tijd op. Ik ben Naar de markt geweest om fruit te gaan halen en een bloemeke voor Moemoe.
Tegen de middag even langs anja en nonkie maar die waren weer eens niet thuis.
Dan maar thuis helpen in de keuken. Mijn kamer werk helemaal overhoop gezet want daar moesten plot een ijskast en vriezer bij op en ik had nu amper plaats. gelukkig ging de bureau dan maar weg. Gelukkig heb ik dat nu niet meer nodig.
Tegen 18.30u op mijn gemak in bad, me aankleden, mijn haar drogen en zorgen dat ik er tegen 19.30u fatsoenlijk uitzag voor de paaswake.
Op tijd daar en nog een goei plaatske ook nie te dicht bij het altaar en niet meer op de 1ste rij want dan is de kans groot dat je klets nat wordt gemaakt.

Ik vond dat we enorm goed hadden gezongen alleen 1 liedje ging de mist in maar dat was niet erg.
Tegen de zegen aan zijn wij meestal als laatste aan de buurt en meestal krijgen wij ook de volle laag zoals dit jaar.
Heel de kerk kijkt daar al naar uit en dan gaat hij nog wat water soppen en komt hij met een glimlach van achter zijn oren onze kant op en duiken wij al weg om niet te nat te worden!!
Na de viering krijg ik van de paashaas 2 zakken met eitjes en allerlei lekker in mijn handen geduwd en ga ik stillekes aan al richting het zaaltje van de kruimel. We hebben daar nog een tijdje gezetten en zijn dan nog even door geweest.
De rest had gene vroege (voor ne keer eens niet hé)
en zijn we nog verder gegaan tot een 2u dnek ik. In de Post hebben we eigenlijk nog het varken uitgehangen zonder de meeste het merkte! We hadden alleen alle lol met de suggestie borden en maakte er onze eigen suggestie's van en kregen dan lachbuien tot en met! Dus echte dolle pret.

Op zondag mochten we allemaal gaan ontbijten bij ons moema en paashaas spelen voor onze joppe.
Het was toch wel vroeg hoor om uit ons bed te komen.
Ons moema had weer haar best gedaan en het was dan ook super leuk en lekker.
Ik ging tegen de middag ook nog even langs Tinneke suikerspinneke en Co en ging tegen de namiddag met ons leen, Rob en jo weer naar huis.
Daar hebben we ons mama nog wat geholpen met het opruimen en poetsen van de keuken! s'avonds hebben we echte belgische frietjes gegeten.

Op Maandag Heeft de swa de keuken geschildert onder toe zien van ons mama.
In de namiddag ben ik met onze jo naar moemoe gereden maar die was niet thuis tot onze grote spijt! en ik had zo'n pijn aan mijn knie. En heb ik ook mijn kamer weer helemaal opgeruimt. Wat ze hadden er een puinhoop van gemaakt. s'avonds had ik nog even afgesproken met Joke en Lies en was het een gezellige avond geworden met de meiden onder mekaar.

Op dinsdag ben ik naar de markt geweest en langs de ziekenkas en ook met onze jo naar de winkel geweest. In de namiddag mijn valies gemaakt en ons mama aan haar vel gezetten om mee te komen. Tegen 18u hebben ik en ons mama dan de trein genomen naar Noordwijk zonder problemen!!
Maar nu ga ik eerst een deugenietje uit haar bedje halen want ze is met haar tutje in het rond aan 't zwaaien!!
En dat betekent dat ze klaar wakker is!
sebiet schrijf ik nog snel mijn paasvakantie verhaal.

Groetjes

Els

• 07 April 2008 - 17:26

Lotte:

amai wat een verhaal, ik vind het wel super dat jij zo dikwijls over en weer kan gaan naar huis om even iedereen gedag te zeggen, hihi... moet leuk zijn maar ik zou niet echt het gevoel hebben dat ik dan weg ben dus ja.. geef mij maar nog 3 maandjes the US en dan zien we wel.... eventjes terug naar huis voor 1 maandje en daarna vertrek ik op avontuur naar Mexico... even ginder gaan wonen... gaat tof zijn,
    take care,
    Lotte