Heerlijk weer - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu Heerlijk weer - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

Heerlijk weer

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

27 Februari 2008 | Nederland, Noordwijk

Hello people,

Hier is het prachtig weer en schijnt de zon lekker.
Gisteren niet veel gebeurt. Buiten dan nu eindelijk mijn engelse cursus is aangekomen en dat ik er straks eindelijk kan in beginnen. Eerst ga ik nog met de fiets rond rijden en van winkel naar winkel en dan naar het strand! want het is nog veel te mooi weer om hier binnen te zitten.
Ik tel echt de weken af tot het strand hier op 5min weer open gaat en volledig is opgehoogt en opgespoten!!
Als dat af is komt die geelse bende ook 2 dagen naar hier!! ben echt eens benieuwd! al is alle bezoek ook altijd eerder welkom hoor!!

Vind dat plezant om eens bezoek te hebben al heb ik fien!!
Doorbreekt mijn normale doen en dat is op dit moment van harte welkom omdat ik elke maandag precies net de badkamer gestofzuigd te hebben terwijl dit al een week geleden is.

Maar ik ben verder!!! te hort op zoals ze da bij ons in de kempen zeggen!!
het is veel te schoon weer om binnen te zitten he!! wat buitenlucht en vooral zeelucht zal me deugd doen!

Vond het gisteren geweldig dat ik de zee kon horen tot hier thuis als je buiten kwam!! heerlijkj!!

Zouden ze in geel geen plannen hebben om een zee en een strand aan te leggen?

Zo ergens tussen de bossen in bel waar het heerlijk stil is.

zand ligt daar toch al genoeg!! hihihihi

See you later

Els

• 28 Februari 2008 - 03:23

Lotte:

is je Engels dan zo slecht dat je daarvoor een cursus moet nemen? je mag gerust 1 jaartje naar hier komen, er zijn gezinnen genoeg die een Belgische au pair willen, hihi en je Engels leer je super vlug,
    see you,
    kiss,
    Lotte
    p.s. strand dat mis ik hier ook maar binnenkort verhuis ik naar Mexico, yeah!!

Els

Vanaf Spetember ga ik als Au pair weer aan de slag als au pair in Nederland. Namelijk in Noordwijk aan zee. Ik zal daar voor baby Fien zorgen die dan een maand oud zal zijn. Hoop dat jullie mijn verhalen blijven volgen