1ste dag - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu 1ste dag - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Els Caers - WaarBenJij.nu

1ste dag

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

03 September 2007 | Nederland, Noordwijk

Jajajaja, Gisteren morgen goed aangekomen en vandaag kon ik er al volledig in vliegen. Suzan had vannacht weer veel bloed verloren en ze waren deze nacht nog langs de dokter geweest en moest vanmiddag langs het ziekenhuis. dus ik moest deze namiddag voor Fien zorgen.

Geen problemen gehad! Fien werd prima om iets voor 14u wakker voor haar fles. Ze dronk die ook prima uit. Ik legde haar toen even in de relax in de hoop dat ze in slaap viel. Niet dus! Begon ze te huilen en dat ging niet over. Dan heb ik haar maar weer op mijn arm gelegd terwijl ik aan het lezen was en toen viel ze in slaap en kon ik haar gemakkelijk in de kinderwagen leggen waaar ze verder sliep.

Daarna heeft ze geslapen tot Suzan en Rogier thuis kwamen rond 16u. Toen was ze snel weer wakker.

Toen heb ik verse groentensoep voor ons klaar gemaakt en kwam de werkman langs die het hok maakt voor de fietsen achteraan en die mag er ook wel zijn. En die zal de hele week nog wel komen. spijtig heeft hij vrijdag al gedaan.

Rond 18.30 hebben we dan verse soep en pizza gegeten en heeft suzan me snel naar het koor gedaan.

Het koor was geweldig! Hele leuke mensen en jonge en hele mooie en leuke liedjes. Ga me daar zeker amuseren. De pianist mag gezien worden en de dirigent ook en daar druipt gewoon het enthousiasme en de gedrevenheid af!! Weinig zo'n mensen gezien. En de blonde thomas die achter mij zat vind ik ook al een leuke jongen!! Volgende week ga ik zeker terug!! Ik ga me daar zeker amuseren.

Net heb ik nog even met Suzan en Rogier thee gedronken en aan de tafel gezetten en zo meteen ga ik nog even tv kijken, in mijn bed kruipen, nog wat lezen en dan slapen. Ben vrij moe!! tot morgen

groetjes uit Noordwijk aan zee

• 04 September 2007 - 17:55

Moema:

zonneke leuk dat je al gaan meezingen bent met een koor , dan ga je ginder vlug contact hebben met andere jeugd, en ne leuke tijd tegemoet gaan .

knuffels moema

• 16 Oktober 2007 - 21:15

Thomas:

Hier dan even de blonde Thomas:D Wat leuk om te zien dat je ook een eigen site hebt:D En aan de moeder van Els: Ze zal vast een hele fijne tijd hebben hier in Nederland:)
    Groeten!
    En tot de volgende repetitie!
    Thomas