Nog een goeie week - Reisverslag uit Geel, België van Els Caers - WaarBenJij.nu Nog een goeie week - Reisverslag uit Geel, België van Els Caers - WaarBenJij.nu

Nog een goeie week

Door: Els Caers

Blijf op de hoogte en volg Els

23 Augustus 2007 | België, Geel

Hallo allemaal,

Ik zal eindelijk eens een verhaal op de nieuwe site te zetten.
Veel valt er hier nog niet veel te vertellen. Ik heb hier en daar al enkele dingen bij mekaar gezocht die ik deze namiddag eens zal beginnen in te pakken.
Volgende weekend zal ik waarschijnlijk vertrekken Naar Nederland.
Naar Noordwijk aan zee. Iets boven Leiden en iets onder Amsterdam. Ik ga het daar geweldig naar mijn zin hebben. Ik ben er helemaal in gerust want de zee is helemaal mijn ding. Fien de baby waar ik voor zal zorgen is een echt schatje en slaapt voorlopig nog heel veel maar als ze wakker is is het volgens haar mama en papa wel een heel brave meid.
Voorlopig moet ik mijn papieren nog in orde maken en dat is een hele papierwinkel die ik niemand aanraad.
Het zomerhuis waar ik zal wonen ziet er ook geweldig uit. Ik probeer straks enkele foto's op deze site te zetten maar ik beloof niks.
Voor de rest hoop ik nog leuke dingen met vrienden en familie de komenede weken en me enorm te amuseren.

Natuurlijk is iedereen ook nog welkom in noordwijk aan zee als ik daar eens woon. Ik september zal ik nog enkele dagen in Belgie zijn omdat de familie alleen met Fien op vakantie gaat.
Ik moet 11 september onder de scanner in Antwepen maar dan keer ik direct terug en 23 September kom ik naar belgie voor de koorreis van t Jeugdkoor en het bezoek aan de specialist om te zien wat er te zien was op de scan van mijn knie en dan weet ik hopelijk eindelijk hoe het verhaal van de knie verder gaat en hopelijk ook eindelijk een einde krijgt.
want ik ben de miserie meer dan beu met mijn knie.

Daarna hoop ik toch een tijd in Nederland te blijven maaar eind oktober kom ik terug voor de aanstelling van Bart en Paul en het weekend komt de Zwitserse Familie voor enkele dagen naar Belgie en ik hoop hen dan ook nog eens te zien.

Maar nu ben ik verder en ga ik eens beginnen met lijstjes te maken wat ik zeker niet mag vergeten en zien wat ik al kan inpakken.
Ik hoop een hoop minder mee te nemen maar ik vrees dat ik weer een hele hoop ga mee hebben.

Liefs en groetjes uit Geel

Els

• 23 Augustus 2007 - 16:00

Lotte:

hallo daar,
    jaja ik ken het inpakken van je valies... daarbij is Nederland nog een positieve zaak want je kan steeds terugkomen naar Belgie om nog iets te komen halen... ik moest echt alles meehebben want van Colorado naar Belgie eens te vliegen voor het een of ander leek me toch iets te duur... Ik kijk al uit naar de foto's dus doe maar je best om ze erop te zetten,
    greets and take care,
    Lotte